Leertraject Professie & Verdieping

In Professie & Verdieping doet u een stapje terug uit de dagelijkse praktijk van het toezicht. Niet de organisatie en de werkwijzen van uw eigen inspectie staan centraal. U gaat aan de slag met de gemeenschappelijke en sectoroverstijgende kenmerken van het toezicht en de inspecties.

Inhoud leertraject Professie & Verdieping

In een half jaar tijd komt u een aantal keren samen met collega-inspecteurs uit andere sectoren. Tijdens deze dagen staan diverse thema’s centraal. Deze thema's roepen op tot reflectie zoals risicosamenleving en risicogericht toezicht, verticaal, horizontaal en intern toezicht, maatschappelijke lasten en baten van toezicht en professionaliteit van de toezichthouder. Naast deze contactbijeenkomsten gaat u tenminste 2 keer met een collega uit een andere sector mee op inspectiebezoek. De gezamenlijke bijeenkomsten en inspectiebezoeken met collega’s uit een andere sector verdiepen uw kennis van het toezicht. Ook geven ze beter zicht op uw eigen positie, wensen en mogelijkheden als professionele beroepsbeoefenaar in uw werkveld.

Praktische informatie

U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor het eerstvolgende leertraject. De geplande data zijn: 10 september, 8 oktober, 26 november 2019, 14 januari en 11 februari 2020. Kosten voor dit traject zijn EUR 2.300. Voor meer informatie kunt u mailen naar academievoortoezicht@inspectieraad.nl

Geslacht *

Leertraject Professie en Verdieping (data: 10 september 2019, 8 oktober 2019, 26 november 2019, 14 januari 2020, 11 februari 2020)

Uw leidinggevende ontvangt een e-mail voor het accorderen van uw aanmelding

Ik ga akkoord met de inschrijfvoorwaarden *

De totale kosten worden voldaan door de werkgever van de deelnemer. De factuur kan toegezonden worden aan: