Online magazine Festival Innovatie van Toezicht

Op 24 april 2018 vond het Festival Innovatie van Toezicht plaats, een initiatief van de Inspectieraad. Er kwamen vele ideeën en initiatieven aan bod en er werd gesproken over (nieuwe) samenwerkingen. Ook werd verkend hoe op verschillende thema’s innovatie een stevige impuls voor versnelling kan krijgen. Een magazine met daarin een terugblik is nu online.

Vlog: Programma Highlights

Presentatrice Samantha Coleridge dook in het festivalprogramma. Ze sprak met inspecteurs-generaal Rob van Lint en Ronnie van Diemen, bezocht het onderdeel Data-Tinder en sprak met Manon Ruijters over 'goed werk als zijnde inspecteur'. Bekijk in onderstaande vlog de highlights van haar dag.

Vlog Festival Programma Highlights

Online magazine

Benieuwd naar het magazine met daarin alle vlogs? Duik (opnieuw) in het Inspiratieplein, bekijk de programma highlights, lees meer over de presentatie van de Wetenschapsagenda Toezicht en geniet (nogmaals) van de poëtische ode aan innovatief toezicht door cellist Bart van Rosmalen. Het festivalmagazine staat in de online kiosk van de Samenwerkende Rijksinspecties.