Training Gedragsverandering voor toezicht en handhaving

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) verzorgt al enkele jaren de training gedragsverandering voor toezicht en handhaving. In september start een nieuwe groep. Er zijn nog plaatsen beschikbaar!

De opzet van de training

Het is een vierdaagse training die u in staat stelt om recente wetenschappelijke inzichten uit de gedragspsychologie en communicatiewetenschap toe te passen op uw eigen praktijk. Hoe zorgt u er bijvoorbeeld voor dat burgers en bedrijven de regels naleven? U ontwikkelt voor de door uzelf ingebrachte casus beïnvloedingsstrategieën die leiden tot (beter) naleefgedrag van uw doelgroep. In de vier modules komen de volgende stappen aan bod: inleiding in gedrag en beïnvloeding, van analyse naar interventie, effectmeting en nalevingscommunicatie en slotpresentatie en certificaatuitreiking. Naast de vier vaste trainers worden gastsprekers ingezet.

Voor wie is de training geschikt?

Bent u een beleidsmedewerker bij een toezicht- of handhavingsorganisatie? Een senior handhaver, senior toezichthouder, communicatiemedewerker of projectleider met ten minste HBO werk- en denkniveau? En bent u een professional die interventie- en communicatiestrategieën ontwerpt voor uw doelgroep? Dan is de training Gedragsverandering voor toezicht en handhaving interessant voor u.

Praktisch

De trainingsdagen vinden plaats op 20 september, 4 en 30 oktober en 16 november en kost €2.195,- ex. btw. Aanmelden kan via de website van het CCV. Daar vindt u ook meer informatie over de training.