Trendcafé: neem een kijkje in de toekomst van toezicht

Wil jij een sneakpreview van de toekomst van het toezicht? Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) organiseert op donderdagmiddag 6 december het CCV trendcafé in Den Haag.

Trends in toezicht en handhaving

Het CCV trendcafé op donderdagmiddag 6 december staat in het teken van trends in toezicht en handhaving. Er wordt kort teruggekeken op 2018, maar de blik wordt met een trendanalyse vooral gericht op de toekomst. Psycholoog en bestuurskundige Jorren Scherpenisse reflecteert op de vraag of we niet te veel vooruitkijken en te weinig achterom waardoor we vergeten te leren van het verleden. Daarnaast is er in het trendcafé volop ruimte voor discussie en ontmoeting.

Aanmelden voor het trendcafé

Ben je een beleidsmaker, werk je bij een inspectie of toezichthoudende organisatie en ben je nieuwsgierig geworden? Aanmelden voor het trendcafé kan uiterlijk 30 november via het webformulier op de website van het CCV.