Training Gedragsverandering voor toezicht en handhaving

Wilt u weten hoe u ervoor kunt zorgen dat burgers en bedrijven de regels beter naleven? Schrijft u zich dan vóór 15 februari a.s. in voor de vierdaagse training 'Gedragsverandering voor toezicht en handhaving' van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).

Opbrengst

Na het volgen van de vier trainingsdagen bent u in staat wetenschappelijke inzichten uit de gedragspsychologie en de communicatiewetenschap toe te passen op uw eigen praktijk. U ontdekt een scala aan mogelijkheden om uw doelgroep te verleiden tot het gewenste nalevingsgedrag en doet gegarandeerd vernieuwende inzichten én inspiratie op.

Voor wie geschikt?

Bent u een beleidsmedewerker bij een toezicht- of handhavingsorganisatie? Een senior handhaver, senior toezichthouder, communicatiemedewerker of projectleider met ten minste HBO werk- en denkniveau? En bent u een professional die interventie- en communicatiestrategieën ontwerpt voor uw doelgroep? Dan is de training Gedragsverandering voor toezicht en handhaving interessant voor u.

Praktisch

De trainingsdagen vinden plaats op 5 maart, 19 maart, 2 april en 16 april en kost €2.195,- ex. btw. Aanmelden kan via www.hetccv.nl/gedragsverandering. Daar vindt u ook meer informatie over de training.