Toezichtfestival afgelast vanwege coronavirus

Het geplande Toezichtfestival The next level op 24 gaat niet door. Hiermee volgt de inspectieraad het recente advies om evenementen van meer dan honderd deelnemers af te gelasten vanwege het coronavirus. Alle deelnemers zijn hiervan inmiddels op de hoogte gesteld.

Afstel of uitstel?

De organisatie van het festival beraadt zich op de mogelijkheden om het festival eventueel later dit jaar alsnog te organiseren

Matchmaking Wetenschapsagenda

Tijdens het festival zou in de middag ook de Matchmaking Wetenschapsagenda plaatsvinden. Het aantal deelnemers hieraan ligt onder de honderd deelnemers, dus deze bijeenkomst valt niet onder de huidige richtlijnen. Deelnemers aan deze matchmaking worden zo spoedig mogelijk geïnformeerd over een eventuele nieuwe datum en locatie.