Teusjan Vlot vertrekt als algemeen secretaris Inspectieraad

Na zeven jaar vertrek Teusjan Vlot als algemeen secretaris Inspectieraad en hoofd bureau Inspectieraad. Hij begint per 20 april als extra en vrijgesteld plaatsvervangend directeur Uitvoerings- en Handhavingsbeleid bij de Belastingdienst. In deze functie zal hij meewerken aan de actuele opgaven waar de Belastingdienst momenteel voor staat, zoals de maatregelen in het kader van de coronacrisis en de transitie van de organisatie van de Belastingdienst. Op een later moment zal afscheid worden genomen van Teusjan Vlot.

Opvolger

De Inspectieraad start binnenkort een procedure voor het vinden van een opvolger. Tot deze opvolger gevonden is, zal plaatsvervangend hoofd Jane van ’t Hoff de functie van algemeen secretaris Inspectieraad en hoofd Bureau Inspectieraad  waarnemen.