Doe mee aan de Verkiezingen Handhaving en Toezicht 2020

Werkt u aan een bijzonder toezichtproject dat gericht is op een gezonde, veilige en rechtvaardige samenleving of een beter milieu? En wilt u kans maken op dé innovatieprijs van 2020? Aanmelden kan nog tot 1 juli aanstaande op de website van de Verkiezingen Handhaving en Toezicht. Deze verkiezingen worden sinds 2012 georganiseerd door de Inspectieraad, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid en beroepsvereniging Vide. Op deze manier stimuleren zij de innovatie van het toezichts- en handhavingsvak.

Winnaar 2018

Toezicht Sociaal Domein (TSD) onderzocht de toegankelijkheid van de zorg voor mensen met een licht verstandelijke beperking door ervaringsdeskundigen uit de doelgroep als mystery guests in te zetten. In 2018 won dit project de Verkiezingen Handhaving en Toezicht. Toenmalig projectleider Petra Reulings blikt terug en vertelt wat het winnen van de prijs het project heeft opgeleverd. Klik hier voor het hele verhaal.