Digitaal toezichtfestival op 3 november. Meld je aan!

Het toezichtfestival The Next Level kon op 24 maart j.l. niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Maar op dinsdagmiddag 3 november komt het er in digitale versie alsnog! In de vorm van een live talkshow die u als toezichtprofessional tussen 13.30 en 15.00 digitaal kunt bijwonen met aansluitend de optie om na te praten met de sprekers.

Programma

Op het programma staan onder meer inspirerende talks van de Inspectieraadleden Angeline van Dijk (Agentschap Telecom) en Theodor Kockelkoren (Staatstoezicht op de Mijnen) en een prikkelende reflectie van innovatie-expert Marleen Stikker, directeur van Waag en Zomergast in 2018. Ook worden de winnaars van de Verkiezingen Handhaving en Toezicht bekend gemaakt. Stemmen voor de Publieksprijs kan tot uiterlijk 1 november via deze link.

Ga voor meer informatie én aanmelding naar www.toezichtfestival.nl

Festivallogo 2020