Aflevering 2 van de podcastserie Toekomst van Toezicht: het burgerperspectief centraal

Wat is het burgerperspectief in het houden van toezicht en welk mensbeeld past eigenlijk bij goed toezicht? Deze vragen staan centraal in de tweede aflevering van de serie podcasts Toekomst van Toezicht. Aan het woord komen Henk Korvinus, Inspecteur-Generaal van de Inspectie Justitie en Veiligheid en de Nationale ombudsman, Reinier van Zutphen.

Serie

In deze serie delen toezichthouders hun visie op belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen en wat die betekenen voor de toekomst van toezicht. De serie wordt gemaakt in opdracht van de Inspectieraad. Gespreksleider is Ruben Maes.

Beluisteren

U kunt deel twee van de podcast op drie manieren beluisten:

Op Spotify via deze link. Duur: 31 minuten.

Op Soundcloud (in uw browser) via deze link

En op Apple Podcast (kan ook in uw broser)

Nieuwsgierig naar deel één? Klik dan hier.

Vragen?

Mocht u naar aanleiding van deze podcasts vragen, ideeën of opmerkingen hebben, dan kunt u die mailen naar podcast@inspectieraad.nl.

Beeld: Tumisu (via Pixabay)