Aflevering 5 van de podcastserie Toekomst van Toezicht: Hoe bevorder je innovatie door toezicht?

Hoe kan je door toezicht innovatie bevorderen? En wat betekent een dergelijke rol voor de verhouding tussen de toezichthouder en de bedrijven waarop deze toezicht houdt? Dat is het onderwerp van de vijfde en voor nu laatste aflevering van de podcastserie Toekomst van Toezicht. Gesprekspartners zijn Mark Bressers, directeur-bestuurder bij de Nederlandse Emissieautoriteit en Martijn Broekhof, Hoofd Klimaat, Energie, Innovatie en Duurzaamheid bij de Koninklijke Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie.

Serie

In de podcastserie Toekomst van Toezicht delen toezichthouders hun visie op belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen en wat die betekenen voor de toekomst van toezicht. De serie is gemaakt in opdracht van de Inspectieraad en gespreksleider in alle afleveringen is Ruben Maes.

Beluisteren

De serie is zowel op Spotify als Soundcloud en Apple Podcast te beluisteren. Afleveringen duren ca 30 minuten. Voor aflevering vijf kunt u kiezen uit de volgende links:

Apple Podcast (geen app of account nodig)

Soundcloud (geen app of account nodig)

Spotify (account – al dan niet gratis – nodig)

Vragen?

Mocht u naar aanleiding van deze podcastserie vragen, ideeën of opmerkingen hebben, dan kunt u die mailen naar podcast@inspectieraad.nl.  In 2021 is een nieuwe serie voorzien. Deze zal zich richten op publiek vertrouwen en toezicht.

Beeld: Tumisu via Pixabay