Interactieve presentatie Inspectielandschap online

Waar houdt de NVWA toezicht op? Hoeveel mensen werken er bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd? En wie is de hoogste baas van het Staatstoezicht op de Mijnen? Op dit soort basale vragen over de rijksinspecties geeft de interactieve presentatie Het inspectielandschap van Nederland antwoord.

Kort en bondig

De presentatie biedt een kort en bondig overzicht van de kerngegevens van de Nederlandse rijksinspecties: welke rijksinspecties er zijn, wat zij doen, hoeveel mensen er werken en wie hun hoogste bazen zijn. Via linkjes naar de jaarverslagen, meerjarenplannen en eigen sites van de individuele inspecties, krijgen bezoekers makkelijk toegang tot verdiepende informatie.

Overzichtsbeeld presentatie Inspectielandschap
Beeld: Mr. Prezident