Vide jubileumcongres op 11 november: meld je nu aan!

Op donderdag 11 november organiseert beroepsvereniging Vide in Rotterdam haar jaarlijkse congres. Dat heeft ditmaal een feestelijk tintje, want Vide bestaat 20 jaar. Thema is ‘Tussen harde handhaving en zachte nudge’.

Impressie van de buitengevel van de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, waar het congres van Vide plaatsvindt.

Werkbezoek en/of plenair programma

In de ochtend kan een beperkt aantal deelnemers op werkbezoek bij de Havenmeester van Rotterdam of de Milieudienst Rijnmond – de Douane is inmiddels volgeboekt. Vanaf 12.30 uur zijn mensen welkom in de Van Nelle Fabriek voor een lunch en interactief plenair programma. Hierin is een rol weggelegd voor onder andere Jeroen Dijsselbloem, voorzitter van de Onderzoeksraad voor de Veiligheid en Rits de Boer, inspecteur-generaal van de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

De dag duurt tot 17.00 uur. U kunt zich voor één of voor beide delen van het programma opgeven.

Meer informatie en gelegenheid tot aanmelden vindt u hier op de site van Vide.