Save the date: Toezichtfestival dit jaar op 20 juni in Hilversum

Haal je agenda erbij, want de datum voor het Toezichtfestival 2023 is geprikt en de locatie gekozen! Dit keer vindt het jaarlijkse Toezichtfestival plaats op dinsdag 20 juni in het Hilversumse Theater Gooiland. Deze locatie is helemaal in de sfeer van radio en televisie en ligt op 600 meter lopen van het NS Station Hilversum. Parkeren kan in een van de nabijgelegen parkeergarages.

Zicht op de zaal vanaf het podium van Theater Gooiland

Deel je kennis en ervaring

Het programma is nog werk in uitvoering, maar ook dit jaar wordt het een festival door, voor en mét toezichthouders. Er zal dus weer volop ruimte zijn voor presentaties, workshops en andere interactieve sessies. Werk jij in het toezicht en heb jij kennis of ervaring die je graag zou willen delen met vakgenoten? Denk dan alvast na over hoe je dat op 20 juni in het vat zou kunnen gieten.

Voorstellen indienen

Aanmelden en inzenden van voorstellen kan nadat het programma bekend is en de nieuw te vullen website van het Toezichtfestival online is. Dit vraagt nog een aantal weken. Wil je tot die tijd nog even de sfeer proeven van het festival van vorig jaar? De foto’s vind je op www.toezichtfestival.nl.

Een van de lichte ruimtes van evenementenlocatie Theater Gooiland