Bureau Inspectieraad zoekt twee projectleiders Innovatie

De Inspectieraad steekt veel energie in het innoveren van toezicht. Bijvoorbeeld op het gebied van digitalisering en maatschappelijke dialoog. Binnen het Programma Innovatie Toezicht is er ruimte ontstaan voor twee nieuwe projectleiders. Je werkt samen met een fijn team waarmee je op meerdere dagen per week samenkomt in Den Haag. De rest van de week werk je waar de werkzaamheden je brengen.

Functie-eisen

Jij bent goed in plannen en organiseren en zit vol creatieve ideeƫn. Die weet je om te zetten in concrete resultaten. Met jouw overtuigingskracht stimuleer je de samenwerking tussen mensen uit verschillende organisaties. Daarbij schakel je steeds tussen een coƶrdinerende en ondersteunende rol.

Inschaling

Deze functie is voor minimaal 32 uur per week. Afhankelijk van de ingebrachte kennis en ervaring is het salarisniveau schaal 12 of schaal 13. Reageren kan tot 27 februari.

Solliciteren

Nieuwsgierig? Klik dan hier voor de volledige functiebeschrijving en solliciteer meteen!

Vervaagd beeld van iemand achter de laptop met daaroverheen in grote letters hashtag Vacatures