Leertrajecten Academie voor Toezicht voorlopig online

In verband met de onlangs aangescherpte coronamaatregelen door het kabinet heeft de Academie voor Toezicht besloten om voorlopig alle bijeenkomsten van de leertrajecten waar mogelijk online te geven. De Academie volgt hiermee de oproep van het kabinet om het aantal  fysieke bijeenkomsten en reisbewegingen zo veel mogelijk te beperken. Sinds 30 september waren de lopende trajecten al voor drie weken opgeschort.
 

Online

Met het overstappen op digitale lesvormen zijn  enkele data voor de lopende modules binnen het Leertraject Startende Inspecteur veranderd. Ook de nieuwe groepen 4, 6 en 7 starten binnenkort online met module 1. Deelnemers, leidinggevenden en docenten zijn inmiddels persoonlijk geïnformeerd over de nieuwe situatie. Voor meer informatie en alle data, klik hier