Alle podcasts 2020 bij elkaar

In opdracht van de Inspectieraad zijn afgelopen jaar vijf afleveringen gemaakt voor de podcastserie Toekomst van Toezicht. In iedere aflevering gaan toezichthouders onder leiding van Ruben Maes in gesprek over belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen en wat die betekenen voor de toekomst van het toezicht. Aflevering gemist? Ze staan nu allemaal overzichtelijk bij elkaar. Dit jaar wordt de serie vervolgd.

Thema's

Per aflevering praten een inspecteur-generaal en een betrokkene uit het veld met elkaar over thema’s als maatschappelijk onbehagen, het belang van burgerperspectief en digitalisering. En wat die voor gevolgen (kunnen) hebben voor het toezicht in Nederland.

Drie platforms

De vijf afleveringen zijn via de aangegeven links te beluisteren op de volgende drie platforms:

Op Soundcloud:  https://lnkd.in/gY55RxB (Account niet nodig.)

Op Apple Podcast https://lnkd.in/gh9Wt6v (Account niet nodig

En op Spotify (alleen met (gratis) account). Zoekterm: Toekomst van toezicht

De afleveringen die voor dit jaar op stapel staan, zullen zich vooral richten op thema’s die samenhangen met publiek vertrouwen.   

Close-up foto van een studio met mengtafel en microfoon en lichtbalk met On Air in rood verlichte letters
Beeld: Benjamin Hartwich via Pixabay