Gezocht: docenten, intervisoren en acteurs

Bureau Inspectieraad zoekt docenten, intervisoren en acteurs voor het Leertraject Startende Inspecteur. Zes jaar na de start is het leertraject bij deelnemers nog altijd populair. Door beperkte uitstroming en de overweging om het aantal startende groepen per jaar uit te gaan breiden zijn we op zoek naar nieuwe docenten, intervisoren en acteurs.

foto van een bordje met 'Help wanted'
Beeld: Tim Mossholder op Unsplash

Leertraject Startende Inspecteur

LSI is een inspectie-overstijgend leertraject waarbij gewerkt wordt met verschillende modules die het inspectieproces volgen, geplaatst binnen de maatschappelijke context van het toezicht. De inspectiecirkel vormt de basis en de rode draad van het traject. 

Solliciteer voor 7 maart!

Ben jij werkzaam bij een Rijksinspectie en deel je graag je kennis en kunde met nieuwe inspecteurs? Solliciteer dan voor één van de drie rollen:

Wacht niet te lang want je kunt solliciteren tot 25 maart.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Hansje Hooghiemstra door een mail te sturen naar academievoortoezicht@inspectieraad.nl of bel naar 06-31104750. Wij kijken uit naar je reactie!