Nieuwe podcast over 'goed toezicht houden'

De derde aflevering van seizoen drie van de podcast serie De Toekomst van Toezicht is online! Een aflevering over het begrip ‘goed toezicht houden’. Wat houdt dit nu precies in en wanneer dien je je als toezichthouder overbodig te maken?

De Toekomst van Toezicht

Wat is goed toezicht houden?

Wat is goed toezicht houden? En dien je je als goed toezichthouder overbodig te maken? In deze podcast gaan we in gesprek met Gerard Bakker, de nieuwe inspecteur-generaal van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, en Marcel Pheijffer, hoogleraar Accountancy aan de Nyenrode Business Universiteit en hoogleraar Forensische Accountancy aan de Universiteit Leiden. Het is een gesprek over wat goed toezicht houden inhoudt en hoe je als toezichthouder, met beperkte middelen, dicht op de bal blijft in een samenleving die snel verandert.

Beluister de podcast nu!

Luister aflevering 3 van seizoen 3 op: