Podcastserie Toekomst van Toezicht aflevering drie: sociale innovatie kern van next level toezicht

Wat kun je zien als het volgende niveau in toezicht? Tijdens de digitale versie van het jaarlijkse toezichtfestival gaf Theodor Kockelkoren, inspecteur-generaal van het Staatstoezicht op de Mijnen zijn inspirerende toekomstvisie en Marleen Stikker, internetpionier en oprichter van Waag gaf hierop haar reflectie. Deze podcast is een registratie van hun bijdragen, waarbij vooral het belang van sociale innovatie naar voren komt.

Serie

In de podcastserie Toekomst van Toezicht delen toezichthouders hun visie op belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen en wat die betekenen voor de toekomst van toezicht. De serie wordt gemaakt in opdracht van de Inspectieraad. Gespreksleider is Ruben Maes. Het eerstvolgende deel, deel vier, zal de bijdrage van Angeline van Dijk van Agentschap Telecom aan het festival bevatten. Eveneens met een reflectie van Marleen Stikker.

Beluisteren

De serie is zowel op Spotify als Soundcloud en Apple Podcast te beluisteren. Afleveringen duren ca 30 minuten. Voor deel drie kunt u kiezen uit de volgende links:

Apple Podcast (geen app of account nodig)

Soundcloud  (geen app of account nodig)

Spotify (account – al dan niet gratis – nodig)

Vragen?

Mocht u naar aanleiding van deze podcasts vragen, ideeën of opmerkingen hebben, dan kunt u die mailen naar podcast@inspectieraad.nl.  En benieuwd naar het hele programma van het digitale Toezichtfestival dan 3 november plaatsvond vanuit DeFabrique in Utrecht? U kunt de hele opname (duur ca 2 uur) terugkijken op www.toezichtfestival.nl  

Illustratie met microfoon en koptelefoon