Podcastserie Toekomst van het Toezicht aflevering 4: Angeline van Dijk

Op 3 november vond het Toezichtfestival The Next Level plaats in de vorm van een online uitzending vanuit DeFabrique in Utrecht. Deze podcast is een registratie van de bijdrage die Angeline van Dijk, directeur-hoofdinspecteur bij Agentschap Telecom leverde en het gesprek dat daarop volgde met Marleen Stikker, internetpionier en oprichter van Waag.

Serie

In de podcastserie Toekomst van Toezicht delen toezichthouders hun visie op belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen en wat die betekenen voor de toekomst van toezicht. De serie wordt gemaakt in opdracht van de Inspectieraad. Gespreksleider is Ruben Maes. De eerstvolgende aflevering, aflevering vijf, bevat een gesprek met Mark Bressers, directeur-bestuurder van de Nederlandse Emissieautoriteit en Martijn Broekhof, hoofd Klimaat, Energie, Innovatie & Duurzaamheid van de VNCI. Dit is de branchevereniging van de Nederlandse chemische industrie.

Beluisteren

De serie is zowel op Spotify als Soundcloud en Apple Podcast te beluisteren. Afleveringen duren ca 30 minuten. Voor aflevering vier kunt u kiezen uit de volgende links:

Apple Podcast (geen app of account nodig)

Soundcloud (geen app of account nodig)

Spotify (account – al dan niet gratis – nodig)

Vragen?

Mocht u naar aanleiding van deze podcasts vragen, ideeën of opmerkingen hebben, dan kunt u die mailen naar podcast@inspectieraad.nl.  En benieuwd naar het hele programma van het digitale Toezichtfestival dan 3 november plaatsvond vanuit DeFabrique in Utrecht? U kunt de hele opname (duur ca 2 uur) terugkijken op www.toezichtfestival.nl

Angeline van Dijk deelt haar toekomstvisie op het Toezichtfestival The Next Level