Dertig aanmeldingen voor Verkiezingen Handhaving en Toezicht 2022

Dit jaar dingen dertig vernieuwende projecten mee naar dé Innovatieprijs Handhaving en Toezicht 2022. Afgelopen vrijdag sloot de inschrijftermijn voor deze verkiezingen. 

woordmerk van Verkiezingen Handhaving en Toezicht 2022

Vak- en publieksjury

Eind april selecteert de vakjury uit alle aanmeldingen vijf projecten. Uit die vijf projecten bepaalt de vakjury de winnaar van de innovatieprijs. Voorzitter van de vakjury is Alida Oppers, inspecteur-generaal van de Inspectie van het Onderwijs. Het publiek mag ook op de vijf geselecteerde projecten stemmen en bepaalt daarmee de winnaar van de publieksprijs.

In de loop van mei vind je op www.verkiezingenhandhavingentoezicht.nl de vijf geselecteerde projecten. Vanaf 26 mei kun je op deze projecten stemmen en zo meebepalen welk project de winnaar van de publieksprijs wordt. Houd die website daarom goed in de gaten!

Prijzen

Het winnende project krijgt landelijke aandacht en mooie prijzen, zoals een podium tijdens het Toezichtfestival van de Inspectieraad en op één van de Vide-bijeenkomsten. De projectleider neemt gratis deel aan één van de trainingen van de CCV-academie of de Academie voor Toezicht.

Uitreiking

De uitreiking van zowel de juryprijs als de publieksprijs is op 16 juni tijdens het Toezichtfestival 2022 op Fort Altena.