foto van een spinnenweb
Beeld: Shannon Potter op Unsplash

Nieuwsbrief november 2019

In deze nieuwsbrief aandacht voor kritische beroepsituaties in het inspectiewerk, het vervolg van de publieksbijeenkomsten en een nieuw samenwerkingsinitiatief. Verder een terugblik op de eerste van een reeks bijeenkomsten in het kader van 'Reflecties op de staat van toezicht' en een Save the date voor het Toezichtfestival 2020. Tenslotte voor de late beslissers: er is nog plek bij de kennisbijeenkomst 'Digitale ontwrichting' op vrijdag 15 november! Meer informatie hier.

Wanneer maak jij als professional het verschil?

De professionaliteit van een inspecteur laat zich bij uitstek zien in kritische beroepssituaties (KBS). Ook jij kunt nu meepraten over situaties waarin het echt aankomt op jouw inschattingsvermogen. Lees verder:

Wanneer maak jij als professional het verschil?

Concreet aan de slag met toezichtinnovatie

Er is een nieuw samenwerkingsinitiatief tussen (ex) deelnemers van het Leertraject Strategisch Toezicht (LST). Wat doen ze en waarom? Lees verder:

Concreet aan de slag met toezichtinnovatie

Save the date Toezichtfestival 2020

Ben je werkzaam in het toezicht en heb je interesse in de innovatie in dit vakgebied? Kom dan 24 maart 2020 naar het Toezichtfestival in De Fabrique in Maarssen. Thema dit keer: Toezicht: the next level. Ook dit jaar wordt het een festival door én met de sector. Iedereen die dat wil kan dus een bijdrage leveren aan het programma. Binnenkort zal hiervoor een oproep worden geplaatst. Wordt vervolgd!